Hans & Marianne

Onlangs heb ik mijn tweede bruiloft mogen fotograferen, de bruiloft van Hans & Marianne.



Zij trouwden beiden voor de tweede keer en hadden een eenvoudige ceremonie in het Gemeentehuis van Hoogeveen.
De aankleding van de bruiloft was echter allesbehalve eenvoudig! Marianne had een mooie zwart/witte bruidsjurk gekocht, en ze hadden een limousine gehuurd voor het ritje van en naar het Gemeentehuis. Omdat de limousine mooi op tijd was, reden we (ik mocht meerijden) een rondje door heel Hoogeveen. Marianne voelde zich uiteraard erg belangrijk!


Het was een kleinschalige, ontspannen bruiloft, met een heel klein groepje dierbaren.
Tijdens de ceremonie werden de nummers ‘Heaven’ en ‘(Everything I do) I do it for you’ van Bryan Adams gedraaid, omdat deze muziek en de teksten erg veel voor het bruidspaar betekenen. Dit zorgde dan ook voor een aantal emotionele momenten.


Nadat het ja-woord uitgeproken was en de ringen waren aangeschoven, was het tijd voor de fotoreportage.
Deze vond plaats in het Burgemeester Tjalma-park, het kleine, maar leuke park achter het Hoogeveensche Gemeentehuis. De gasten liepen mee, wat zorgde voor een aantal grappige foto’s.


Helaas had het de dagen ervoor veel geregend waardoor het gras nat en de grond erg drassig was. We moesten dus noodgedwongen op de paden blijven, het is zo zonde als een mooie bruidsjurk modderig wordt.
Gelukkig zijn er voldoende leuke plekjes in het park om leuke foto’s te nemen zonder dat je op het gras hoeft te staan.
We hebben een klein rondje gelopen, op sommige plaatsen geposeerd en verder tijdens het lopen ongedwongen foto’s genomen.


Nadat de foto’s genomen waren, kwam de champagne tevoorschijn! Het was nog een hele toer voor Marianne’s zoon om de kurk te laten knallen, maar uiteindelijk vloog deze weg (en miste mij op een haar na! Maar de foto is mooi).


Hans en Marianne hadden gekozen om geen feest te geven, maar met hun meest dierbaren naar een bungalowpark te gaan ter afsluiting van deze bijzondere dag. Ik wens hen een gelukkig huwelijk toe.

~ door desireemboom op juli 16, 2012.

Plaats een reactie